Bekijk hier onze diensten

Trimsalon Bilzen

Op de dag van de afspraak wordt er een volledige algemene verzorging gedaan.

Dit omvat:

 • uitkammen (klitten & wol worden voor het bad verwijderd)
 • reiniging van de oren
 • knippen van de nagels
 • een heerlijk bad met de juiste professionele shampoo en conditioner voor de vacht van uw hond
 • tweede maal een grondige borstelbeurt
 • de afwerking:
  • bestaat uit het plukken van de dode haren
  • scheren van de vacht indien nodig (of als u dat wenst)
  • knippen van de poten en de staart
  • tot slot wordt uw hond nog eens extra verwend met glansspray & parfum
honden trimmen mandy rutten

Honden Trimsalon Bilzen

U mag dagelijks bellen voor een afspraak en wij zorgen ervoor dat uw hond er weer stralend uitziet. Uw gegevens worden genoteerd, alsook de gegevens van de hond en we spreken samen een dag en uur af wanneer dat het voor u het best past om de hond langs te brengen voor een verzorging, we bespreken samen wat er gebeurt en hoe u het zou willen, er wordt uiteraard ook gekeken naar de rasstandaard.

Als je hond klaar is na de trimbeurt komt u de hond weer ophalen. Om de trimbeurt zorgeloos en gemakkelijk te laten verlopen is het niet aan te raden om bij de hond te blijven tijdens de verzorging. Waarom? Het is net zoals een peuter / kleuter ophalen op school of onthaalmoeder, als hij/zij jou ziet wil ie er zo snel mogelijk weg en bij jou zijn. Opwinding alom!

Vandaar de raad om op het afgesproken tijdstip je hond te komen ophalen zodat ie klaar is als u komt en niet nog 15 min opgewonden op tafel moet staan omdat ie nog niet klaar is.. Uit ervaring weten we dat dit voor de hond veel aangenamer is.

Bedankt voor uw begrip.

Wilt u uw hond misschien enkel laten uitkammen/ontwollen dan is dit zeker mogelijk!

Het is nodig om tijdig langs te komen voor een verzorgingsbeurt zodat we de vacht kunnen bijhouden en er geen overbodige klitten of viltvacht kan ontstaan!

Mocht u uw hond zelf af en toe willen wassen, geen probleem. Maar beperk dit tot 1 keer per maand, daar te veel wassen niet goed is voor de talglaag van de vacht. De talglaag is de beschermlaag, tegen warmte of koude, van de huid van uw hond.

trimmen honden salon trimsalon home away from home

Onze tarieven

 

U kan ons altijd telefonisch contacteren voor een richtprijs voor de trimbeurt van uw hond maar een juiste prijs kan pas vastgesteld worden na het zien van de hond. De prijs wordt bepaald afhankelijk van ras, grootte, etc…

Het is erg belangrijk om de vacht van uw huisdier goed te onderhouden, als u niet altijd genoeg tijd hebt maak dan gerust een afspraak.

trimsalon-bilzen-honden