Trimsalon

Trimsalon-Bilzen-Home-Away-From-Home-Mandy
Trimsalon-Bilzen-honden-kapper-trimmen-1

Professioneel materiaal

We werken met ravenstein trimtafels die op en top voor stevigheid en veiligheid staan. Ze zijn elektrisch verstelbaar en kunnen met een drukknop tot op grondniveau komen zodat de grote honden er gewoon kunnen opstappen. In elke ruimte van het salon is er een airco- en verwarmingssysteem voorzien om zo tot de beste temperaturen te komen in de zomer en in de winter. Om het vochtniveau en de overtollige haren tot het minimum te beperken is er over het volledige salon een ventilatiesysteem voorzien met afvoer van vuile lucht en natuurlijk ook de toevoer van verse lucht.

Speciaal honden bad/douche

Ons bad is zo praktisch mogelijk gemaakt met 2 niveaus, een hoger niveau voor de kleinere honden en een dieper niveau voor de grote honden. De grote honden kunnen het bad instappen via de opmaat gemaakte trap`
`We werken met professionele shampoo`s en conditioners van het merk Double K of Diamex, afhankelijk van het ras en de staat van de vacht. Langs het bad hebben we een droogsysteem voorzien zodat we al veel kunnen droogblazen in bad en zo het meeste haar hier blijft.

Honden-Trimsalon-bad-bilzen-mandy-home-away-from-home-trimmen-2

Ons adres is gelegen in de windmolenstraat 9, 3740 Bilzen. Neem gerust contact met ons op via deze link.

Trimsalon-limburg-bilzen-home-away-from-home-honden-trimmen_1
Trimsalon-limburg-bilzen-home-away-from-home-honden-trimmen_2
honden-trimsalon-bilzen-limburg-1
honden-trimsalon-bilzen-limburg-2
honden-trimmen-limburg-producten-shampoo-trimsalon-1
Trimsalon-honden-bilzen-3